keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Termiitin treenit

Paavo pääsi taas Elinan kurssille. Ilta aloitettiin sylikäännöksellä eli "sylkkärillä". Ensin ilman hyppyä ja sitten hypyn kanssa. Paavo lähti ohjaukseen hienosti mukaan, mun pitää vaan muistaa käydä riittävän takana = ylittää estelinja, jotta koiran on helpompi lukea ohjausta, eikä tule sitten niitä kieltoja.

Pussia testattiin tänään ekaa kertaa, Paavo ei siis ole sitä aiemmin tehnyt ollenkaan. Ihan hienosti se sinne meni, pitää itse muistaa aina katsoa ennen lähetystä, että koiran katse on siellä pussissa, muuten menee kokemattomuuttaan vielä ohi.

Kontakteilla Elina katsoi missä vaiheessa ollaan menossa. Paavo tarjoaa hienosti nenäkosketusta ja lähdettiinkin kokeilemaan liikkeen yhdistämistä nenäkosketukseen. Tosi hyvin pysyy kontaktilla, vaikka ei olla ihan hirveästi treenattukaan ja nekin kerrat vain kotona sohvatyynyllä :D Lisätään reilusti ohjaajan liikettä kotitreeniin ja lisäksi naksusanana "jes" jokaisesta oikeasta toistosta.

Takaakierrot toimi tosi hyvin, Paavo tietää ihan selkeästi mitä "kierrä" tarkoittaa ja lähtee kiertämään siivekettä. Myös ilman siivekkeen takana olevaa palkkaa onnistui hienosti.

Putkia pitäisi päästä tekemään enemmän, niiltä puuttuu varmuus. Pakko yrittää päästä kerran viikossa päivällä käymään hallilla, jos saisi vaikka tästäkin koirasta putkihullun :D Seuraavat treenit onkin vasta kahden viikon päästä ja me aiotaan pitää siihen asti pieni tauko tai no kotona treenataan, mutta muuten ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti