sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Elossa ollaan

Vaikka blogin päivityksistä sitä ei ehkää huomaakaan :) Aika vain menee niin nopeaan, eikä tässä nyt ole ollut kauheasti mitään koirapäivityksiäkään, niin ei ole tullut kirjoiteltua.

Oona on saanut nyt liikkua normaalisti muutaman viikon ajan. Ollaan käyty uimassa, lenkkeilty (ja kerätty mustikoita) ja tehty jopa vähän piha-aksaa. Oonasta kyllä näkee tuon agilityn puutteen, se vetää ihan ylikierroksille kun viritän pihalle pikku-A:n ja yhden hypyn :D Lisäksi meillä kierretään omenapuita ja marjapensaita (toisinaan niiden yli voi myös hypätä...). Aloitin heti Cartrophen-kuurin jälkeen syöttämään Oonalle Arthroflexiä, nyt sitä on syöty kaksi viikkoa tupla-annoksella ja huomenna siirrytään normaaliannostukseen. Edelleen olen sitä mieltä, että Oona ei käytä vasenta takajalkaa tietyissä tilanteissa (esim. levon jälkeen) symmetrisesti oikean kanssa, mutta koska mitään vikaa ei löydy luustosta eikä lihaksistosta, sekä liikkeet on ravissa puhtaat, niin olen nyt sitten uskaltanut sitä liikuttaa aika normaalisti.

Masuasukki ei anna merkkejä ulostautumisesta, joten nyt toivotaan että hänen aikansa koittaisi kolmen viikon sisällä. Ei niistä kuulemma ikinä ole yksikään jäänyt syntymättä, joten siihen on vaan luotettava :)

Ensimmäisiä kisojakin olen jo listannut tuohon oikeassa sivussa olevaan kalenteriin, mutta taitaa mennä elokuun lopulle/syyskuulle ennen kuin päästään kisakentille. 13.8. olisi metsästysterrierien näyttely Heinolassa ja se kyllä hiukan kiinnostaisi. Jos joku metsästysterrierin omistaja haluaisi lähteä kimppakyydillä, niin laittakaa viestiä :) Täältä löytyy näyttelyn mainos.

Taitaa käydä niin, että seuraava päivitys ilmestyy mun jakautumisen jälkeen, mutta palataan silloin astialle :)

Tässä vielä kuva meidän rantavahdista juhannuspäivän iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti