maanantai 13. helmikuuta 2012

Tokokurssin päätös

Tänään oli viimeinen Paavon tokokurssin kerta. Jään kyllä kaipaamaan näitä treenejä, mutta pitänee selata näitä mun kirjoituksia ja poimia niistä meille treenattavaa. Olisihan se kiva päästä joskus Paavon kanssa ihan oikeisiin kokeisiinkin :)

Ilta aloitettiin luoksepäästävyydellä. Paavolla tuli pieniä riamun väristyksiä kun Tuija lähestyi, mutta pystyi kuitenkin pitämään itsensä juuri ja juuri nahoissaan :D Perusasentoon tulo alkaa olemaan jo aika hyvä, tänään tuli pari kertaa hiukan liian taakse.

Maahan meno seisaaltaan menee sukellukseksi. Tähän otettiin avuksi pieni käden liike ylös päin, aivan kuten istumaan ohjatessa, niin että takajalat koukistuu ja siitä sitten käsi alas ja käsky vasta tässä vaiheessa. Sama sivulla ja liikkeestä. Treenin alle pitää saada nyt tuo "maahan", oli lähtöasento sitten istuminen tai seisominen.

Lopuksi tehtiin ruutuun lähetystä. Päätin tehdä namipalkalla, vaikka tänään olisi varmaan lelukin kiinnostanut. Halusin, että Paavo keskittyy kunnolla tehtävään, eikä haihattele lelun kanssa. Ensimmäisellä kerralla Tuijan piti näyttää kippoa uudestaan, mutta sitten toisesta kerrasta lähtien Paavo juoksi suoraan namikipolle, vaikka matkaa pidennettiin joka kerta. Lopuksi vielä leikkiä, joka päätyi veriseen suuhun Voi kunpa tuo hampaiden tippuminen loppuisi pikkuhiljaa, niin ei olisi tuota inhottavaa vaivaa :(

Tällä viikolla mennään pitkästä aikaa treenaamaan aksaa, myös Paavon kanssa. Ja lauantaina on Oonalla kolme starttia oman seuran kisoissa. Katsotaan mitä saadaan tällä kertaa aikaiseksi :)

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Me mennään Sampon kanssa samaiselle kurssille huhtikuussa. Tuija taisikin mainita teidän Paavon kun kyselin sopivää ikää aloittamiseen:) Hännänheilutuksia nelijalkaisille ja Sennille Iiso hali!

    Terkuin Johanna

    VastaaPoista