sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Löysää aksaa

Ei se mennyt tänä viikonloppuna TSAUlla ihankuin Strömsössä... Ekasta radasta (Minna Räsänen) Oona päätti tehdä todellisen kontaktiradan, puomin alla ollut putki ei vetänyt sitä yhtään ja kahdesti meni sen sijaan puomille. Kontaktit oli kyllä hienot, ei siinä mitään :D

Toka rata (Ritva Herrala) oli hyppäri, voisi sanoa helpohko kolmosten rata. Ainut vaikeampi kohta oli alussa kepeille vienti hiukan pienemmästä kuin 90 asteen avokulmasta. Tehtiin Oonan kanssa ihan hyvä rata ja se riitti toiseen sijaan 0,2 sekuntin erolla. Voiton vei pieni Aamu-sheltti, joka oli eilen noussut kolmosiin :)

Kolmannella radalla (Minna Räsänen) oli keskivaiheella pieni hyppyhässäkkä jota hiukan aristelin. Päädyin tekemään sen saksalaisella, vaikka vasemman siivekkeen kautta takaa kierrättäessa vieressä olikin putken suu. Muuten makea rata, mutta piti mun sitten heti alussa sössiä putkeen vienti ja siitä kielto ja rutkasti tuhlaantunutta aikaa.

Fiilis ei ollut ihan kohdallaan. Kylmyys teki sen, ettei omat jalat oikein toimineet, eikä sitä asennetta oikein löytynyt. Täytynee jättää pakkaskisat toistaiseksi väliin, ei tuo Oonakaan nauti tuosta kylmyydestä.
Tämän päivän saldo siis yksi nolla (sij. 2), yksi vitonen ja yksi hylly ja koko vuoden nollaprosentti laski hiukan, ollen nyt 44%.
Kuva Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti