lauantai 18. helmikuuta 2012

FI AVA Oona

Tänään se sitten tapahtui, toiselta radalta nolla ja kolmas sija, osanottajia 30, joten sert-a ja Oonasta varjovalio <3 Aloitetaan kuitenkin alusta :)

Päivän eka rata mineillä oli Leena Rantamäki-Lahtisen hypäri. Hiukan vääntöä ja vauhtisuora, huh, tein kuten olin suunnitellutkin ja nollahan sieltä napsahti. Lähdin lenkille ja takaisin tullessa huomasin, että edelleen ollaan kärjessä. Muutama koira vielä ja rata oli käyty loppuun. Eli Oonalle voittonolla, osanottajia 25. Harmi vaan, että meillä oli jo Leenalta yksi sert-h, muuten olisi tällä radalla leivottu Oonasta hyppyvalio.




Tokalla radalla tuomarina oli Sari Mikkilä, meille aivan uusi tuttavuus. Sarin rata oli kuitenkin mulle oikein mieleinen. Hiukan oli persjätöt myöhässä ja puomilla liian aikainen vapautus oli mun moka, mutta muuten ihan jees rata. Tästä lopulta kolmas sija ja vastaavan koetoimitsijan kanssa käydyn keskustelun jälkeen mulle yllätyksenä (luulin että osanottajia on vähemmän) saatiin sert-a. Jotenkin sitä ei oikein meinannut tajuta, mutta pakkohan se oli, kun se SERT-ruusuke annettiin käteen. Oona siis 8,5-vuotiaana sai vihdoin ja viimein sen viimeisen sertin ja "valioitui".




Viimeisenä vielä yksi agilityrata, jolla päätin ottaa kontaktit kunnolla. Huolimaton ohjaus A:lle aiheutti kiellon, eikä se nyt sitä ennenkään kauheen hyvältä näyttänyt, melkein kaikki hypyt meni pitkäksi... A:lta myös hyl, kun huomautin Oonalle itsenäisestä vapautuksesta A:lta. Tästä suivaantuneena päätin juosta puomin kontaktin ohi niin paljon kuin pökkelöistä jaloista vaan lähtee ja tulihan se läpi sieltä! Ja sainpahan kantaa sen pitkästä aikaa ulos radalta. Jäi kyllä hyvä mieli tämän radan jälkeen, vaikka moni ei sitä uskoisikaan :)






Yhteenvetona päivästä: nollaprosentti 67%, nollavoitto, sert-a ja FI AVA. Ei siis ollenkaan hullumpi päivä meille :D Tämän vuoden nollaprosentti nousi ja on tällä hetkellä siis 50%, suurin mitä meillä on ikinä ollut. Oona <3

3 kommenttia:

  1. Onnea varjovaliolle! :) Hirrrrveen hankalat salasanasysteemit täällä tein blogissa, onnistuin ekaa kertaa kommentoimaan. oO

    VastaaPoista
  2. Eiku jaha, näkyy kaikissa bloggerin blogeissa olevan uudet salasanasysteemit.. Oi voi.

    VastaaPoista