sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sairastelua

Meillä ollaan oltu hiukan sairaslomalla viime aikoina. Pari viikkoa sitten Oona onnistui hankkimaan itselleen hiukan reikiä naamaan, joten niiden takia jätettiin yhdet treenit väliin, mutta ATT:n kisoissa käytiin kuitenkin räpeltämässä kolme rataa. Oonan mielestä kontakteja ei tarvitse suorittaa, joten moni rata päättyi hylkyyn... Ohjaaja tuntui olevan hiukan kuutamolla, joten päivän kisat olikin sitten siinä.



Ettei tuo sairastelu olis jääny tuohon, niin kisojen jälkeen illalla Oona alkoi ontumaan. Laitoin sen heti lepoon (Arvatkaa miten helppoa se on?!?) ja maanantaina meillä olikin jo aika Tanjalle. Oikea puoli tuntui olevan kovin jumissa, oikea lapa, lapojen väli ja kaularanka totaalisen jumissa :( Illalla koira tuntui olevan taas ihan ok, mutta tiistaina ontuminen taas jatkui. Keskiviikkona varasin ell-ajan torstaille, kun ontuminen ei vieläkään hellittänyt levosta huolimatta. Torstaiaamuna se ontuminen sitten loppui, joten ei muuta kuin perumaan ell-aika. Nyt sitten liikutaan varovasti remmilenkkeillen. Tavoitteena kuitenkin päästä torstaina jo vähän treenaamaan ja sunnuntaina kisaamaan tämän vuoden viimeiset kisat omalla hallilla.

7 kommenttia:

  1. Onko Oona ottanut yhteen ketun vai toisen pippurisen koiran kanssa? Mikset hyväksy mua facebookkiin! :DD

    VastaaPoista
  2. Oona kävi vähän kokeilemassa miten koira jonka päälle Leevi on juuri käynyt, reagoi uuteen hyökkäykseen :(

    Hmm, olenkohan mä missannut sun kaveripyynnön? Kävin kattomassa FB:ssä, eikä siellä ollut sun kutsua?

    VastaaPoista
  3. Voi Oonaa :X Parane pian! Toivottavasti nähdään sunnuntaina.

    p.s. Millainen se Oreniuksien dvd on? kannattaako hankkia?

    VastaaPoista
  4. Noni, tuplahyökkäys. Yritin uudelleen. :)

    VastaaPoista
  5. Voi Oona parkaa. Harmillisia sairaslomia :(.

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti jalka on jo kunnossa. Milloin mä voisin tulla kylään tutustumaan teidän uuteen kotiin? Ja leipoakin saat mulle, ihan luvan kanssa :D

    VastaaPoista
  7. Eiköhän tämä meidän sairaslomailu ole tässä, illalla kohti treenejä ja sunnuntaina sitten kisataan tämän vuoden viimeiset kisat omalla hallilla :)

    VastaaPoista