sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Viikon viimeiset

Tämä viikko päätettiin Elina Jänesniemen koulutukseen. Ensimmäisellä yrittämällä ohjaaja oli löysä ja koira haaveili maahan pudonneista nameista... Sitten potkittiin ohjaajaan vähän asennetta ja juoksutekniikkaa (miksi mä olen alkanut töpöttää kantapäät edellä radalla?!), niin johan lähti luistamaan. Yhdessä valssissa varmistelin liikaa, kun piti tehdä vain painonsiirto takajalalle, niin minähän otin oikein koko askeleen taakse päin ja aivan turhaan! Siinä taas treenattavaa :) Seuraavaksi treenattiin pyöritystä, pitää vaan muistaa mennä aina sille puolelle pyörittämään mistä koira ponnistaa ja käsi alas. Samassa kohtaa niisto toimi hyvin, mutta siihenkin hiukan tekniikkatreeniä, eli merkkaus keskelle rimaa ja koiran suoritus varmemmaksi = lisää palkkaa. Kieltoja ei enää sallita! Meidän tekniikkatreenit keskittyi nyt kaikenlaisiin siivekkeen ympäri kiertämisiin, viimeisin oli niistopersjättö tai ei kuitenkaan :D Pitää muistaa taas tulla sille puolelle estettä mistä koira ponnistaa ja niin, että siiveke on oman selän takana ja koiran puoleinen jalka eteen.

Nyt siis asennetta kehiin, mun liikkuminen on kuulemma hyvää kun vaan liikun, eikä ohjauksessakaan ole vikaa, en vaan luota itseeni enkä koiraan tietyissä tilanteissa :D

Niin ja Paavo pääsi tekemään hallissa yhden puomin alastulon, sekä leikkimään ketulla :)

1 kommentti:

  1. Piti ihan googlettaa teiän blogi - sen verran pitkä aika on, kun oon viimeksi käynyt kurkkimassa :) Ja syy tähän spontaaniuteen oli tietenkin se, että fb:ssä ihmettelin, että kukas tuo Paavo oikein on. Söpö pentu :)

    VastaaPoista