sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäiset treenit

Me aloitettiin vuosi agilityn merkeissä. Aamulla tuli vain sellainen olo, että nyt on päästävä treenaamaan ja kun treenikaverikin löytyi, niin eihän siinä sitten muu auttanut :)

Paavo sai aloittaa treenit. Ensin muutamia toistoja putkea, joka oli jostain syystä hiukan unohtunut pojalta :o vai liekö uuden hallin oranssi-mustat putket oli vähän jänniä? Sitten hyppyä suoraan ja muutamat toistot kääntyvinä valssilla. Tämä tuntui tänään tosi hyvältä. Lopuksi kokeiltiin vielä kontaktin alastuloa trainerilla. Tähän tarvitaan selkeästi apuohjaaja, muuten Paavo kääntyy lopussa minua vasten. Täytyy siis ottaa Mirva seuraavalla kerralla mukaan :)

Oona sai tehdä ensin vauhtitreeniä ja sitä vauhtiahan piisasi :D Neiti kävi "vähän" kuumana kun juoksutin pari kertaa puomia, putka ja rimatonta hyppyä, huh! Sitten päästiin tekemään vähän rataa. Mulla ei ollut oikein mitään suunnitelmaa, lähinnä vaan se että saadaan tehtyä jotain ja kummallakin on kivaa. Jäi kyllä tosi hyvä mieli. Jatkossa tällaiset hömppätreenit pitänee jättää väliin, pelkään että haisteluongelma voi alkaa tässäkin hallissa ja sitä mä en halua tapahtuvan!

Vuoden ensimmäiset kisat on näillä näkymin oman seuran kisat, joihin lähdetään tekemään hyviä ratoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti