sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lokakuun vuodatukset

Synttärisankari <3 - 21.10.2010 - 07:26
Mamman muru täyttää tänään 5 vuotta. Onnea Leevi
P.S. Johannalle kiitos kommentista

Diili? -18.10.2010 - 21:55
Koska minun motivaationi päivittää tätä blogia on ollut viime aikoina nollassa, pyydänkin teitä lukijoita tekemään pienen kannustuksen. Idean sain Muumin ja Manan blogista, eli jokaisesta järkevästä kommentista lupaan kirjoittaa edes lyhyen jutun meidän elämästä tai vähintäänkin ottaa teitä lukijoita varten muutaman kuvan, jotta saadaan hiukan elämää tähänkin blogiin.
Oonan kanssa olen päättänyt metsästää voittonollia vielä joulukuun alkuun asti, mutta sen jälkeen on tarkoitus pitää 2-3 kuukauden kisatauko ja jatkaa taas maaliskuussa kisaamista. Osa tauosta menee varmaan totaalisesti ilman aksaa, mutta loppu tauko treenataan aktiivisesti tekniikkaa. Tarkoituksena saada kontakteihin lisää itsenäisyyttä, keppeihin vauhtia ja erilaisiin ohjauskuvioihin lisää varmuutta.

Lepan mielipide
 
Videot ATT:n kisoista - 14.10.2010 - 21:01
Editoinnista kiitos Johannalle!

Hiljaiseloa - 13.10.2010 - 21:56
Meillä vietellään hiljaiseloa blogin osalta. Kisattu on ja kuun vaihteessa vaihdettiin asuinpaikkakuntaakin. Nykyään siis asustellaan Liedon puolella 122 neliön omakotitalossa. Kuviakin olisi, mutta pitää kaivella niitä joku päivä esille tänne blogiinkin. Piirinmestaruuksissa oli ohjaajan ajatukset työ- ja muuttostressin vallassa, mutta viime viikonloppuna ATT:n kisoissa tehtiin pitkästä aika tuplanolla sijoilla 1. ja 2., kolmas rata oli hyppäri ja se sitten hyllytettiin het alkuunsa, kun meidän neiti ei jaksanut olla riittävän kauan lähdössä... Videokin näistä pitäisi olla, mutta katsellaan nyt koska se julkaistaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti