torstai 10. maaliskuuta 2011

Treeniä

Viime kisojen jälkeen jäi hiukan keinu kaivelemaan, joten heti seuraavana päivänä mentiinkin tekemään Oonan kanssa tehotreeniä keinulla. Saatiinkin aika kiva keinu aikaseksi, pitää vaan muistaa pitää kiinni sen suoritustavasta kisoissakin...

Maanantaina treenattiiin epiksissä yhden startin verran. Radalla ei valitettavasti ollut keinua, mutta meille sitäkin haastavampi putki puomin alastulon jälkeen. Kokeilin huvikseen mitä tapahtuu kun käskytän Oonaa ihan hiljaa ja vain kerran "kiipee". Neidillä ei ollut ajatustakaan koko kontaktista, vaan kipaisi vauhdilla sinne putkeen. Multa pääsi suusta älähdys ja neiti kääntyikin putkesta takaisin tarkastamaan tilanteen. Ei muuta kuin koira kainaloon ja ulos. Eipäs kun matkalla olikin vielä A, jolle päästin Oonan. Hassu pikkukoira taisi oppia jotain, se nimittäin ei tullut ensimmäisestä käskystä pois kontaktilta :D Pakko olla tyytyväinen tuohon koiraan, oppipahan jotain.

Tänään sitten Jampan treeni. Mentiin heti ekana ja samantien nollarata. Lopussa oli kyllä tosi hankala putki ja A vierekkäin ja Oona meni käskystä A:lle :) Putki oli jopa hiukan A:n kontaktin edessä, mutta eipä tuo tuntunut Oonaa haittaavan :D Toisella yrityksellä oli tarkoitus parantaa mun ajoituksia, etten olisi niin paljon EDELLÄ ja onnistuihin se, mitä nyt puolessa välissä rataa kepeillä persjätön aikana Oona rupesikin syömään namia, mitä ihmettä! Taisi olla aika hyvä namit siellä maassa. Sitkeänä ohjaajana päätin, että nyt tehdään rata alusta asti ja edelleen nollana. Tulihan se ja ajoituksetkin oli huomattavasti paljon paremmat :) Innolla odotellaan lauantain kisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti