sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Päivitys tähän hetkeen

Jostain syystä ei ole ollut intoa päivittää blogia viime aikoina. Kisaradat ei ole oikein toimineet, eikä treeni-into ole ollut kovin suuri.

Piirinmestaruuksissa (10.9.) käytiin testaamassa agiradan verran sen hetken kuntoa ja se kertoi että pitää keskittyä kokonaisuuteen eikä ansaputkiin... Eli kahteen ansaan mentiin, muuten ihan jees rata ja kontaktit toimi.

24.9. vierailtiin Lempäälässä Tamskin kisoissa. Mukana mulla oli oikea SIKA-Oona, törkeitä kontaktiloikkia, joten radat jäi vähän lyhyiksi. Kyllä kannatti lähteä vetämään pari rataa Lempäälään asti :D

2.10. oman seuran kisat, joista hypäriltä tyhmä hylly oman väärän sijoittumisen takia, ekalta agiradalta viimeinen rima alas ja tokalta kielto. Kontaktit toimi, mutta ohjaaja vähän kuutamolla...

9.10. Purinalla hypäri ja aksarata. Kummaltakin vaihtelun vuoksi vitoset. Hypäriltä kielto ja aksaradalta rima.   Hiukan veti mielen matalaksi nämäkin kisat.

Pisteenä i:n päälle kolme rataa ATT:llä 15.10., kaikilla radoilla oli alussa hyppyhässäkkä joka vaati useamman valssin peräkkäin. Valssien ajoitus taisi olla ensimmäistä rataa lukuunottamatta täysin pielessä ja hyllyjä sateli minkä ehti, eli triplat... Koko kisojen ainut positiivinen asia oli Oonan kontaktit, jotka oli täydelliset. Illalla oli sellainen olo, että teki mieli laittaa hanskat tiskiin :(

Onneksi torstaiset Jampan treenit pelasti meidän agilityn ilon :) Nyt jatketaan taas hyvällä mielellä treenejä, pitihän sitä käydä oikein kunnolla pohjalla jotta voi taas nousta korkeammalle.

Tämän kaiken lisäksi meidät on valittu TSAUn valmennusryhmään kaudelle 2011-2012. Pääsemme nauttimaan joka toinen viikko Jouni Oreniuksen koulutuksista ja sen lisäksi 4-5krt vuodessa Elina Jänesniemen kursseille. Toivotaan että sekä koira että ohjaaja pysyvät treeni- ja kisakunnossa koko kauden. Oonalla on kuitenkin ikää jo 8 vuotta (synttäreitä vietettiin 5.9.), joten ihan älyttömiin treenimääriin viikossa ei ole tarkoitus tähdätä.

Seuraava koettelemus taitaa olla ATT:n kisat marraskuussa, siihen asti treenaillaan, temppuillaan, lenkkeillään ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti