tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tasapainoilua

Tänään päästiin taas Paavon kanssa treenaamaan syviä lihaksia. Aloitettiin vanhalla tutulla tasapainoalustalla. Ensin etujalat alustalle ja sen jälkeen namin kanssa siirretään päätä puolelta toiselle ja ylös-alas, saadaan aikaiseksi painonsiirtoja ja samalla lihaksisto tekee töitä. Sama niin että takajalat on alustalla. Seuraavat pisteet olivat samantylisiä, alustana vain puolipallo ja isompi tasapainoalusta.

Viimeeksi treenattiin laatikon päälle menoa, nyt laatikoita oli useampi ja tarkoitus oli kävellä niiden yli rauhassa. Laatikoiden välissä kaikki jalat kävivät maassa. Kun tämä sujui hyvin, siirrettiin laatikoita hiukan lähemmäs toisiaan ja koiran piti kulkea niitä pitkin ilman että jalat osuvat maahan. Välit olivat kuitenkin niin pitkiä, että koira joutuu tekemään töitä, että pääsee seuraavan laatikon päälle.

Viimeisenä kerrattiin taas vinojen rimojen ylitystä. Paavo on kyllä ihan haka näissä kaikissa harjoituksissa. Sillä on niin superhyvä keskittymiskyky! Varsinkin kun on ruokaa tarjolla ;)

Kotiläksynä pyöriminen etujalkojen ja takajalkojen ympäri (toiset pysyy aina paikallaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti