torstai 10. toukokuuta 2012

Torstain treenit

Vaikka meillä ei nyt toistaiseksi ole ryhmäpaikkaa, niin käymme silti yleensä torstai-iltaisin treenaamassa. Tänään päätin ottaa Paavonkin mukaan, jotta saisin itselleni vähän paremman mielen sen kanssa treenaamisesta.

Oona teki edellisen ryhmän rataa, jonka alussa oli Purinalla olevasta Elinan radasta pätkä. Huomaa etten ole tehnyt Oonan kanssa juurikaan sylkkäreitä, se ei sitten millään halunnut tulla mukaan välistä vetoon, jonka perään tehtiin sylkkäri. Okei, normaalisti en ehkä sellaista tekisikään, mutta kun tuossa se antoi hyvän linja seuraavalle hypylle ja sitä seuranneelle putkelle. Pienellä treenillä sylkkärikin alkoi onnistua ja sain Oonan jopa sinne oikeaan päähän putkea. Onkohan siitä tulossa vanha, kun sitä voi nykyään vetää "väärään" päähän, sen lähimmän pään ohi? Kontakteista tehtiin A:ta ja keinua, kummassakaan ei mitään valittamista, hienosti tulee alas ja jää odottamaan.

Kehitin meille lähtöön ongelman, nimittäin maahan menon. Mistä se nyt yhtäkkiä keksi, että sillä välin kun kävelen pois, niin se menee maahan?! Ja kun tämän sain korjattua, niin sitten se ei enää tullut käskystä, vaan istua tapitti siellä lähdössä niin kauan, että kolmannen kerran sanoin "tule!" :D On se vaan hassu pikkukoira...

Paavo sai hiukan hömpsötellä hypyillä ja putkella. Pari kertaa oli pakottava tarve käydä melkein hallin ovella asti, siellähän me ollaan aina ennen treenattu... Hienoja pätkiä tuo jätkä tekee, kunhan sen keskittymisen saisi pysymään kokoajan tuossa agilityssä.

Oona tarkkana huhtikuussa mökillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti