lauantai 14. tammikuuta 2012

Missikisoissa

Paavo pääsi tänään aika lyhyellä varoituksella käymään Kaarinassa match showssa. Näyttely järjestettiin pienessä, mutta lämmitetyssä hallissa. Meinasin saada hepulit kun tajusin ilmoittautumisen jälkeen miten täynnä halli oli pelkistä pienistä pennuista, ei ollut kotiin lähtö kaukana. Kaverin suostuttelemana jäin kuitenkin odottamaan meidän vuoroa. Luokassa oli n. 30 koiraa ja Paavon vuoro oli vasta 14. parissa. Hain Paavon viisi paria ennen meidän vuoroa autosta. Voitte vaan kuvitella minkälainen häslä sieltä tuli mukaan halliin... Taas olin lähellä luovuttamista, mutta onneksi minuun luotiin taas uskoa. Kokeilin muutaman kerran seisottaa Paavoa yleisön joukossa, tasainen ei innostava kehuminen toimi sille hyvin ja toki piti palkkaa antaa vähän väliä :) Kehässä seisominen onnistui yllättävän hyvin, ravaamisessa jäi vähän petrattavaa, kun hajuja oli niin paljon, enkä todellakaan alkanut nyppiä pentua hihnasta, ajoittain ravikin onnistui hienosti. Pöytä ei ollut onneksi pelottava, sitä kun on harjoiteltu kotonakin, hampatia katsoessa piti vähän venkoilla, mutta pidin itse tiukasti kiinni, niin tulihan nekin katsottua. Ihmeekseni Paavo sai punaisen nauhan! En ollut uskoa tuomaria :)

Punaisten kehässä olikin sitten jo enemmän haastetta, koiria se 30 ja niiden omistajat/ohjaajat, voi että kun ei voi tajuta että vaikka mulla on söpö pentu, niin en halua että kaikki päästävät omansa kehässä sen kanssa leikkimään ja tutustumaan! Noh, niistäkin selvittiin ja ravia esitettiin taas jollain tapaa, hiukan piti loikkia välissä. Seisomisessa näki, että pentua alkoi väsyttää. Päivän lopputulos taisi olla noin 7. pienistä pennuista. Tuomari mietti kauan ennen kuin laittoi meidän ihanan pennun pois kehästä :)

Tästä kaikesta innostuneena, lähdetään viikon päästä Turun näyttelyyn metsästämään meille uutta näyttelyremmiä kun Oonan vanha meni tänään mun käsittelyssä rikki :) Niin ja toki käydään hakemassa vinkkejä esiintymiseen, jotta voidaan sitten kesällä korkata junnuluokka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti