lauantai 28. tammikuuta 2012

Prosentit kohdallaan

Tänään aloitettiin tämän vuoden kisarupeama uuden oman seuran kisoissa. Olin hiukan skeptinen muistaessano Nybergin Johannan tuomaroivan minien kaikki radat, mutta kaikki kolme rataa olivat mukavan sujuvia. Ei mitään ihmeellisiä kikkailuja, mutta silti sopivia 3-luokan kisaajille.

Ekalle radalle lähtiessä tunsin, että nyt on koira kuumana ja sitähän se, keinun kesti vielä jollain tapaa, mutta puomilta täysillä läpi. Että sellasta, harmitti taas kun ei päässyt tekemään koko rataa, mutta minkäs teet, pois on lähdettävä.

Toisena ratana myöskin agilityrata, jossa kontakteja oli huimat 4 kappaletta. Tämä rata otettiin varman päälle ja pikkusievällä ohjauksella tehtiin vuoden eka nolla. Tässä vaiheessa päivää hylly- ja nollaprosentit 50%. Sen verran kauan kontakteilla kupattiin, että sijoitus oli tällä kertaa kovassa seurassa 5./33

Päivän kolmas rata oli hypäri. Alun muurin takaakiertoa vähän epäröin rataantutustumisessa ja sehän näkyi ohjauksessa (tai ohjaamattomuudessa...), muuten ihan jees rata. Tällä hetkellä siis nollaprosentti 33%, kun koko vuoden tavoite on suurempi kuin 20%.

Paavokin pääsi mukaan, kun oli sovittu treffit kasvattaja-Johannan kanssa. Jätkä käyttäytyi oikein mallikelpoisesti, teki hiukan tokoa, leikki Topi-parsonin kanssa ja moikkasi tietenkin Redi-äitiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti