maanantai 6. helmikuuta 2012

Toko-maanantai

Apua, tänään oli jo viides tokokurssin kerta :o Jo nyt on ikävä Tuijan opastuksia :)

Heti alkuun otettiin luoksepäästävyyttä. Paavo oli hieno mies, hiukan se vilkaisi Tuijaa, mutta piti kontaktin yllä. Sitten katsottiin perusasennon ja seuraamisen tilanne. Edelleen mä välillä itse käännän kättä niin, että Paavo tulee vinoon. Täytyy olla tosi tarkkana! Imuttamalla sain Paavon hyppimään seuruussa, mutta sekin korjaantui, kun laskin kättä alas. Tuija käski kokeilla myös askelen seuruuta selkä suorana ja sehän onnistui! Paavo piti kontaktin ja sai palkan heti vasemman jalan viereen. Tässä meinasi itsellä palkkakäsi livahtaa väärään paikkaan, täytyy muistaa antaa se aina siitä jalan vierestä, eikä viedä palkkaa sinne missä koira mahdollisesti on.

Toisena edelleen kontaktitreeniä. Tällä kertaa ringissä koirat perusasennossa kontaktissa ja Tuija kierteli ja pysähteli koirien luona, ei kuitenkaan koskenut tai ottanut niihin mitään kontaktia. Yllättävän vaikeaa! Paavonkin piti joka kerta hiukan vilkuilla, että mitäs se nyt tulee mun luokse. Tämäkin treenattavien listalle :)

Viimeisenä hauska temppu "pakki", eli peruutus. Ensin vähän koiraa vasten namilla peruuttamista ja sitten tuolirivistön vieressä sivulla peruuttamista. Taas kerran Paavo oli ihan mahtava, tosi hienosti hiffasi jutun. Tätä pitääkin treenailla kotonakin, saa vähän keskivartalon lihaksille hommia :)

Vielä loppuleikki, jossa Paavon haisunäätä tuli ihan veriseksi, tänään on nimittäin tippunut jo kolmas kulmahammas ja siitä reiästä tuli ilmeisesti vielä verta. Eikä tuo raasu saanut haisunäädästä oikein kiinni, kun ei ole kuin yksi kulmuri ja sekin varmaan kipeä :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti